Strategie ontwikkeling

Scherpe focus vanuit vernieuwend inzicht die leidt tot het gericht verzetten van bakens.

Duidelijke focus en resultaat

Veel plannen verwateren omdat er geen concrete strategie is gedefinieerd, geen invulling is gegeven aan de visie en missie en geen keuzes worden gemaakt. Vanuit een gedegen onderbouwde aanpak met duidelijke focus en doelstellingen wordt eerder tot succes gekomen.

Kansrijke strategie

Vanuit inzicht en een samenhangende onderbouwing waarin het totale speelveld wordt bekeken kan gekomen worden tot een kansrijke strategie en onderbouwde keuzes. Een SWOT-analyse zorgt hierbij voor scherpte in de zaak. Agrado heeft hiervoor de juiste kennis en ervaring en is de onafhankelijke deskundige met hart voor uw zaak.

Frisse blik en nieuw perspectief

Het is dé specialisatie van Bernhard Nanninga om tot vernieuwend inzicht te komen en bakens te verzetten vanuit een kansrijke strategie. Met zijn analytische en creatieve insteek lukt het hem ondernemers nieuw perspectief te laten zien, focus aan te brengen en het handen en voeten te geven.

bernhard nanninga van agrado marketing uit pijnacker

Maak ook gebruik van een specialist en kom beter beslagen ten ijs

Start met een gratis intakegesprek om te begrijpen of uw behoefte en wensen passen bij de competentie en insteek van Bernhard Nanninga.